tiistai 12. marraskuuta 2013

Kituutusta

Huh...eilen ja tänään...mieletön rinnan puristus melkein 24/7. Kummista lääkkeistä tää johtuu..toisen tiputuksesta vai toisen käyttöönotosta? Miksei lääkärit osaa vastata?
Apua! En mä tällasta halunnu! On se kyl vaikee löytää oikeita lääkkeitä. Jotkut tyypit tuolla, jotka kirjoittelee nettiin saa lääkkeitä vaikka millä mitalla, mut mun pitää kituuttaa. Niin..kai niitä sit saa, jos on ollu puoli vuotta koomassa tai mielisairaalassa.

Luin yhden itselleni tuntemattoman ihmisen blogia. Hän kuvaa hyvin myös minunkin ex-arkea ja tätäkin arkea. Tässä lainausta sieltä:

MIKSI sairaiden, väsyneiden ja komeroiden hoitojuttuja, taloustaistelua ja tyynysotaa byrokratian kanssa voi ei tehdä helpommaksi? Sehän on helppoa, vain lomakkeen ja puhelinsoiton päässä. No ei ole!  Peruin kirjeenä annetun ensimmäisen poliaikani (koulua), uutta kirousta ei voi langettaa ellen saa lääkäriä henkilökohtaisesti luurin päähän kello 12.30-13 aikavälillä. Tänään 12.32 sain soitettua kansliaan pyytääkseni numeroa "Hän on nyt varattuna" vastauksen kera. Puoli kahden maissa havahduin seuraavan kerran. Fuuuuuck. Jos masennuskausina en uskalla vastata Marimban pärinään tai asettua sängylle nukkumaan niin miten ne Vakavista Vakavimmin masentuneet tsemppaa vähän taiottaa niskasta kiinni soitellakseen - mitä - apua että jaksaa soittaa?

"Kiva jos tulit vastaanotolle: 0€"
"Jaa, olit sitten liian pohjalla peruuttaaksesi: 33,8€ kiitooos"


Eipä muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.